Våre kurssteder

Vi holder våre kurs på steder der det skal være godt å være sammen. Der omgivelsene og maten som serveres også er en del av opplevelsen. På nesten alle våre kurs kan dere velge å komme og reise samme dag. (På enkelte kurs vil det være en overnatting inkludert, men på de fleste kurs kan dere velge selv om dere vil overnatte.)

Overnatting før kurset gir tid og rom for å lade opp til kurs. Overnatting etter kurset gir tid for dere to. Dere kan sammen reflektere over det dere har opplevd og lært. Uansett hvor langt opphold dere velger – så ønsker vi at stedet skal gi en merverdi til kurset.

Noen hoteller vil gi dere mulighet til bad, spa og avslapning, andre til turer i vakker natur, og noen vil gi nærhet til byens muligheter.

Støtvig Hotel

Støtvig Hotel ligger på Larkollen, en drøy mil sør for Moss i Østfold. Hotellet tok imot sine første gjester allerede i 1900 og var i mer enn hundre år et av Oslofjordens mest særpregede og anerkjente badehoteller. Det er nå bygget opp igjen med kjærlighet og respekt.

Støtvig er et lite og hyggelig hotell som ligger rett på stranden i Larkollen. Her spiser dere deilig mat mens dere ser ut over havet. Dere kan nyte livet i et rolig spa eller gå tur i det vakre landskapet. Dere kan også spille bowling eller shuffleboard.  Støtvig har som ambisjon å gi alle gjester en minnerik opplevelse.

Støtvig Hotel er ikke med i De Historiske, men de deler Relasjonsskolens verdier slik De Historiske gjør.

hjemmeside

Grand Hotel Terminus

Grand Hotel Terminus er et av Bergens eldste og mest ærverdige hoteller, etablert i 1926, med sentral beliggenhet like bak jernbanestasjonen og kort gangavstand til byens mange attraksjoner; Fisketorget, Bryggen, Torgalmenningen, Grieghallen, og en lang rekke andre steder som kan være aktuelt å besøke. Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken og sin unike whiskybar.

Hotellet ble fredet av Riksantikvaren i 2012, som et fremragende eksempel på moderne hotellarkitektur fra det 20. århundre og fremstår i dag vakrere enn noensinne.

Hjemmeside

Relasjonsskolen samarbeider med De Historiske hotel & spisesteder

De Historiske er en uavhengig samling av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Dette er ikke like kjedehoteller, men helt spesielle steder som alle tilbyr en unik opplevelse til sine gjester. Deres hoteller kan tilby våre kursdeltakere akkurat det vi er ute etter. Og de går som hånd i hanske med de verdiene vi i Relasjonsskolen står for.

De Historiske hoteller har blitt tatt vare på gjennom mange år. Vi i Relasjonsskolen ønsker å hjelpe folk til å ta vare på sine relasjoner. Den som vil ta vare på gamle hus må vise kjærlighet og omsorg og være villig til å arbeide for det. Det samme må den som vil ta vare på sine relasjoner.

De Historiske ønsker å gi sine gjester en unik opplevelse. Vi i Relasjonsskolen ønsker at våre kurs skal gi dere en helt spesiell opplevelse som dere kan ta med dere videre i livet. De Historiske setter kvalitet svært høyt. Vi i Relasjonsskolen ønsker å gi dere kurs av beste kvalitet, servert med høy fagkompetanse og stort engasjement.

https://www.dehistoriske.no